"It was like that when i got here." -Homer

söndag, september 25, 2005

Go where the red light is bright.


Någon satte sig på nån.
Varför då. Trodde man att det skulle sättas på sissådär. Troligtvis inte.
kanske skulle man ordna till en strippklub. En strippkulubb där bara tillknäppta poliser politiker och andra intresenter får släppa ut sitt hår, snurra några vingliga varv runt syndens stång och känna sig lite så där skönt billiga och åtråvärda. i´l try next time..
tisdag, september 20, 2005

Äntligen ett vettigt tvättmedel.


Det finns så mycket vettiga saker i Storstaden som man inte hittar i lilla Linkeboda. :P

lördag, september 17, 2005

Ona serveca por favore


Tror inte det va Lundahl som fick denna invit. Hoppas jag iaf. Ser ut som en full sjöman skrivit lappen.

onsdag, september 14, 2005

Jesus kommer

Jag visste att det va något jag hade missat när jag åkt till jobbet den här morgonen. Det va svårt att sätta fingret på exat vad, men du vet hur det känns när man har slarvat bort något viktigt långt där inne i sin tankspridda hjärna. Det ligger lixom o flimrar precis framme vid ögonlocken men vill inte ge sig tillkänna.
Att kalla mig tankspridd skulle nog vara en underdrift. Men jag Läste någonstans att det va fantastikt att vara just det. Man är säkert mycket roligare och spontanare eller nått..
Men hur som helst. Det stod snart klart för mig va det va jag hade glömt. Pressen var redan där, det är ju inte var dag sånna här grejjer händer, diverse stora TV-kanaler va på plats. Eller nåja, en kanal va där. Med allra största säkerthet skulle flera komma när dom första skälvande bilderna skulle kablas ut över världen. Jag såg linköping framför mig. Köer in på varenda motorväg, men i stället för bilar. Hundratusentals och åter hundratusentals gående männiksor, från alla länder. Vandrandes hit för att beskåda miraklet.

söndag, september 11, 2005

Päronpajjman kan inte få för mycket päron, ALDRIG. =)

fredag, september 09, 2005

My Hombre!

Storstadsvant svänger Fredrik "Burken" snabbt förbi in på ett av stockholms fashionablare sytembolag. Det dröjjer inte länge förens dörrarna svänger upp och han är åter med två "kalla" eller nja två ljumna men icke desto mindre drickbara frysh.
O på sant "jag är för fan anonym bland så här mycket folk maner" knäcks dom nästan omedelbums upp och vi tippar dom mot ansiktet. En skön promenad bland fredagslediga stockholmsbor leder oss mot ett gäng bänkar straxt bakom sergelstorg med utsikt över fontänen.
A-laget har landat. Ett tåg bokas om två gånger och straxt flödar ölen på ett intilliggande ställe.
Hemresan är nu inplanerad framåt 22. på så vis sker det oxå. Något som va minder väntat va att kvällen skulle fortsätta på Blue ribbon i Linköping, samt skicka oss klättrande över ett par staket för att inte få stryk av svartsjuka pojkvänner och slutligen sända oss raka vägen till strippklubben.
Straxt innan dom där ölen i vår huvudstad han jag med en kort visit på vodafones huvudkontor för att spana på höstens tjo och tjim.
Inte illa pinkat en helt vanlig fredag.

lördag, september 03, 2005

Kärlek vid första ögonkastet.

"...när de trutar med munnen sådär, är det som om du visste att du är svaret på deras drömmar, den ende som kan skänka dem total tillfredställelse. Du vet också att de är galna i oralsex..."

[Bild 5]
SITUATION: I kön till B&W:s snabbkassa.
BESKRIVNING: Shorts, sönderklippt T-shirt, nedgångna gymnastikskor. Madonna-hår med gröna slingor. Otroligt välutvecklad. Fyra folköl, två påsar grillchips, en påse jordnötter, en påse bilar, två paket tuggummi och nya Vecko-Revyn i korgen.
VAD DU KOM FRAM TILL OM HENNES PRIVATLIV: Föräldralöst fosterbarn vars godhjärtade men försupne pappa gav henne sin ädelsten, en Volvo P1800 i nyskick, som enda minne av sig själv innan han sköt sig, och som behöver någon som kan köra den åt henne.
VAD SOM HÄNDE SEN: Ingenting.

Några öl. Lite sent lite tråkigare...

Hopplöst tråkig situation nr 2:

Mysperioden efter samlaget

FÖRUTSÄTTNINGAR: Måste ligga på rygg med kvinnans huvud på bröstkorgen. Armarna somnar. Inget intresse av kvinnor eller sex. Skulle hellre köra motorcykel eller spela fotboll med grabbarna. Kan pågå från mellan femton till tjugo minuter till hela eftermiddagen och natten. Oförmåga att klara hela perioden kommer att äventyra framtida sexuella aktiviteter med denna partner.

FÖRSTRÖELSER

 1. Förbind flugprickar i taket med osynliga linjer och se vad de blir för figurer.
 2. Försök minnas dina studentbetyg.
 3. Öva på utländska dialekter när du svarar på romantiska frågor.
 4. Spela melodier genom att blåsa ut luft genom näsan.
 5. Rensa tänderna med ett pubeshår.

klockan lite sent. Några öl, lite tråkigt

Hopplöst tråkig situation nr 1:

Affärssammanträde

FÖRUTSÄTTNINGAR: Trista, torra tal. Har hört allt förut. Att ge ett seriöst intryck kan vara viktigt för ens karriär. Kan pågå hela dagen.

FÖRSTRÖELSER

 1. Krama handen och lägg märke till de utstående venerna och den blåa färgen.
 2. Sjung "Tänk om jag hade lilla nubben..." så högt som möjligt för dig själv.
 3. Dra dig till minnes alla sexuella förhållanden du haft och katalogisera efter kvalitet (eller kvantitet)
 4. Låtsas att du är reporter och sammanträdet är en olympiad. Håll tävlingar om kortaste inlägget, längsta inlägget, flest "eh" och "ah", flest hostningar. Deltag själv i andningshållandetävling, mat-i-munnen-letande och benhårsryckning.
 5. Räkna saker. Räkna hur många rökare det är i rummet, antalet plattor i taket, flintskallar, hål i skospetsarna. Jämför antalet för ytterligare nöje. Fler fläckar på slipsen än askkoppar? Fler nykterister än kaffekoppar?
 6. Rengör allt du kan på kroppen utan att väcka uppmärksamhet